11 Ocak 2010 Pazartesi

Yeni şapka modelleri, Şapkasız Çıkamayacaksınız

Kaliteli şıklık
Bu kış her zaman olduğundan daha iddialı ve geniş bir yelpaze sunan Mudo Accessoires, dört ayrı koleksiyonuyla ilgileri topluyor.
Kadın olmanın bir mutluluk olduğunu giydiği özgün ve güçlü kıyafetlerle ortaya koyan Mudo Accessoires kadını, bu kış her zamankinden daha şık ve feminen.



















Soğuktan korunmanıza yardımcı olup modaya da uymanıza sağlayacak şık ve sade tasarımlı yün dokuma şapkalar sizi sıcacık tutarken; yün bereler de çocuksu ruhunuzu yansıtacak.
Koleksiyonlarda 60’lı yılların esintilerini taşıyan modellere de rastlamak mümkün. Farklı, şık, sportif, şirin… Her türlü zevke hitap eden modeller vitrinlerdeki yerini alıyor…


















Soğuk kış günlerinde, dokusu ve tasarımları ile içinizi ısıtacak marka, hem şık hem de kullanışlı koleksiyonu ile sezonun vazgeçilmez aksesuarlarını beğeninize sunuyor.
Kaliteli şıklığa özgün bir tarzda sahip olmak isteyen, farklılığına önem veren herkes için göz alıcı alternatifler Mudo Accessoires mağazalarında…
Tarz sahibi şapkalar



Club ve spor giyimde şapka, kep ve bere modelleriyle vitrinleri süsleyen Lacoste, yeni yılda da kadınların gözdesi olmaya devam ediyor.









Kendinden emin, tarz sahibi modern kadınların şapkadaki adresi olan marka, kış ayları için tasarladığı modellerle göz dolduruyor.








Sadeliğin getirdiği şıklıkla fark yaratan modeller, ‘cool’ bayanlara sunduğu seçeneklerle ‘en iyiler’ listesindeki yerini koruyacak gibi görünüyor…




Seçmek çok zor olacak…
TrenDances, moda dünyasına yön veren giyim aksesuarlarını koleksiyonunda barındırırken, her yaş için seçenek sunuyor.
Uzmanlık alanında çok geniş bir ürün yelpazesine sahip olan marka, her türlü zevke sahip kadını mağazalarından eli boş göndermemeyi amaç edinmiş görünüyor.







Şapkalar; kurdeleler, kemerler, tokalar, çiçekler ve işlemelerle zenginleştirilmiş. Şapkalarda desenli kumaşlar kullanıldığı gibi, düz renklere de koleksiyonda yer verilmiş.









Soğuk kış günlerini ısıtacak sıcacık tasarımlarıyla tanıştığınızda bu markadan vazgeçemeyeceksiniz ve tek sorununuz şapkaların arasından seçim yapmak olacak…









Hem klasik hem modern, ama her daim sıcacık kışlık şapka modelleri, TrenDances mağazalarında sizleri bekliyor…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails

Template Design | Elque 2007