11 Ocak 2010 Pazartesi

ünlülerin saç rengi sırları

Hayranlıkla izlediğiniz güzel yıldızların saç renklerine sahip olmak ister misiniz? Jaclyn Smith dikkat çekici saçlara sahip olmak için saç rengiyle ilgili sırlarını öğrenin!


Miley Cyrus


Saç stilistleri saçlarınızı Miley Cyrus'un saçları gibi renklendirmeye karar vermeden önce onun saç stili anlamanın çok önemli olduğunu belirtiyor. Kızıl kahve rengi saçlara bal rengi röfle uygulanmış. Bu uygulama sarışın ya da kumral kadınların gözlerini daha çok ortaya çıkarıyor. Eğer saçlarınız dalgalıysa çok daha iyi. Ancak bu rengi evinizde elde etmeye çalışmayın. Bu şekilde renklendirilen saçlarınızı yıkadıktan sonra büyük yuvarlak bir fırça ile tarayıp dalgalandırarak kullanın.

Janet Jackson


Yaşam dolu Janet Jackson'ın görünüme sahip olmak istiyorsanız saç stilistinizden sıcak kahverenginin üzerine karamel ve bal rengi röfle uygulamasını isteyebilirsiniz. Bu renk koyu tenli ya da bronz kadınlar için idealdir. Yaş ilerledikçe daha uzun saçlara uygulanması en uygun olanıdır. Bu rengi 16 yaşında ya da 40 yaşında kullanabilirsiniz. Saçlarınızın daha havalı ve ışıltılı görünmesi için besleyici ve koruyucu spreyleri kullanabilirsiniz


Marcia Cross


Her zaman çok iyi bir seçim olarak nitelenen Marcia Cross'un saç rengi kuaförlerin ilk önerisi.. Marcia'nın saç rengi ikonik stilde uygulanan güzel bir kızıl. Üst düzey Kerestase şampuan ve düzeltici rengi uzun süre korumanızı sağlayabilir.

Denise Richards

Denise Richards'ın bu saç rengine sahip olmak istiyorsanız saç stilistinizden "röfle ve gölge" yaptırmasını isteyin. Bu saç stili sayısız insanda ve yaşta oldukça hoş durur. Bu rengi yine evinizde elde etmeye çalışmayın koşarak kuaföre gitmek zorunda kalabilirsiniz.

Mariah Carey

Mariah Carey'in saç rengine sahip olmak isteyen kadınlara saç stilistleri hemen aynı ten rengine sahip olup olmadıklarını soruyor. Eğer ten renginiz Mariah'ın ten rengi gibiyse hemen bir kuaföre gidin ve kahverengi saçlarınızın rengini açtırın ve sarı gölgeler uygulatın.

Tori Spelling

Eğer Tori Spelling'in saçlarına sahip olmak istiyorsanız saçlarınızı kalın tutamlar halinde renklendirerek boyut kazandırmaya çalışır. Boyama işleminden sonra (bunu lütfen evde yapmayın) saç renginizi koruyan şampuanları tercih edebilirsiniz. Yarı saydam pigmentlere sahip şampuan saç rengini daha uzun süre korumanızı sağlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails

Template Design | Elque 2007