16 Şubat 2010 Salı

2010 yaz elbiseleri

Yazlık elbise deyince askılı, kısa, çiçekli ve açık renkli elbiseler gelir birçoğumuzun aklına. Günümüzde bir çok bayan sadece tatil beldelerinde değil, iş hayatlarında da birbirinden renkli ve rahat yazlık elbiseleri tercih eder oldu. 2010 yaz elbiseleri ile ilgili fikir vermesi açısından sizler için aşağıdaki haberi derledik. Marc Jacobs, Topshop, French Connection, Gap, Marks and Spencer, Joseph, Matalan, Warehouse, Ginger and Smart gibi markalardan; 2010 yaz modası ile uyumlu askılı yazlık elbise, askılı ve yaka yazlık elbise, çiçekli yazlık elbise, fuşya renkli yazlık elbise, sarı yazlık elbise ...

1. Topshop - £40

Son Kate Moss koleksiyonundan bu bağcıklı askılı çizgili elbise, ilginç düğmeleriyle şaşırtıcı derecede sevimli. Daha keskin bir tarz için gladyatör sandaletlerle giyin.


2. Warehouse - £65

Küçük Ev dizisinden fırlamış gibi görünmeden de, çiçekli elbiseler giyebilirsiniz. Soyut çiçek desenli bu mor elbise, çok modern bir hava yaratıyor.


3. French Connection - £60
Stella McCartney’in koleksiyonunu beğeniyorsanız, ama bütçeniz o kadarına el vermiyorsa, bu cilveli elbise aynı havaya sahip. Açık havada giymek için harika.


4. Marc by Marc Jacobs - £265
Jacobs tarafından tasarlanan bu elbise, dökümlü cepleri, çan biçimi, bağcıklı askılarıyla bir denizci havası taşıyor. Tam Riviera’ya özgü bir neşe. Size sadece şapka ve gözlükleri eklemek kalıyor.



5. Joseph - £189

Parkta geçirilen tembel bir için ideal bir elbise. Geniş ip askıları ve katlı üst kısmı, bu keyifli gündüz elbisesini gece de giymeyi mümkün kılıyor. Dolgu topuk ve el çantasıyla kombinleyebilirsiniz.



6. LK Bennett - £149

İster düğüne, istere gidin, dizlerde biten bu kadınsı stil, güneş altında kapalı ve şık olmayı tercih edenler için mükemmel. Limon sarısı olanı da çok güzel.



7. Matalan - £12

Sıcak yaz günleri için mükemmel. Bu modern sarı pamuklu elbisenin sadeliği, onu her şeye uygun hale getiriyor. Parlak sarı da sezonun en moda renklerinden.



8. M&S - £35

Marks&Spencers’ın sınırlı sayıda ürettiği bu parlak ipek pamuk elbiseyi giyebilecek kadar cesursanız, herkesten bir adım önde olacağınız kesin.


9. Gap - £45

Ekoseler bu sezonun favori kumaşlarından. Trendi takip eden bu lacivert-mor elbise de ister tek başına, ister beyaz bir tişörtle çok sevimli görünecek türden.


10. Ginger & Smart - £283

Grafik desenler bu sezon taze bir nefes gibi geldi. Spagetti askılı ve dar çizgili bu elbise özellikle küçük göğüslere çok uygun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails

Template Design | Elque 2007